Onder een stralende zon vond op zondag, 20 augustus 2017 de officïële opening plaats van de nieuwe wijk langs de Bronstraat.

Met een drankje en zak friet konden de 12 huurders van de huisvestingsmaatschappij cvba Nieuw Sint-Truiden en de 18 eigenaars van een koopwoning van de cvba Kleine Landeigendom tijdens een gezellig babbelmoment met elkaar kennismaken.

Schepen Rita Thierie, tevens bestuurder van de huisvestingsmaatschappij Nieuw Sint-Truiden, heette de bewoners namens de gemeente Gingelom van harte welkom. Gilbert Medard, bestuurder en lid van het direcitecomité van beide huisvestingsmaatschappijen, sloot zich met een korte toespraak eveneens hierbij aan.

Nus ie het enkel nog even wachten op de afwerking van de stoepen die wellicht in 2018-19 zal uitgevoerd worden.

Enkele sfeerbeelden Mielen-boven-Aalst

nst nieuws Feestelijke opening wijk Mielen-boven-Aalst